Avaliações de Sushi Mori Geldermalsen

Avaliações recentes

5.0
E. de Leeuw
11 julho 2024

Keurig op het aangegeven tijdstip en kwalitatief hele goede Sushi.

Wayne Alwart
8 julho 2024

Good-quality sushi! Very tasty and fresh. Also, the customer service is great. It's worth driving 20 minutes from my home.

Ans
8 julho 2024
Frank
8 julho 2024

Geen op of aanmerkingen Heerlijke verse sushi, we hebben er erg van genoten!

Jordi Keuken
7 julho 2024

Sushi met aandacht! Heerlijk!

Ted
3 julho 2024

Super vers!

Vreugdenhil
3 julho 2024

Blij met Sushi Mori!

Andrea
2 julho 2024

Zoals altijd vers en heerlijk van smaak

Bas
1 julho 2024
M
27 junho 2024

Goede portie en goede prijs/kwaliteitverhouding

Gaby
23 junho 2024

Zoals altijd heerlijk, prima verzorgd en op tijd geleverd

Heleen
21 junho 2024
M
21 junho 2024
Stan
20 junho 2024

Goed van smaak, niet klef, gewoon erg lekker. Snelle en goede bezorging.

Erik Boegborn
18 junho 2024

Lekker eten, op tijd besteld!

Irina
17 junho 2024

De sushi was erg lekker en werd op de afgesproken tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marissa de keizer
16 junho 2024
Marjan
15 junho 2024
Jacky
15 junho 2024

Heerlijk

lies
14 junho 2024

netjes op tijd bezorgd en de crunchy rolls zijn ook lekker crunchy :-)

Suus
12 junho 2024

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd!

Elly
12 junho 2024

Altijd goed. Dankuwel.

Dik de Bruin
9 junho 2024

Het eten was weer uitmuntend. Ga zo door 👍👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
9 junho 2024

Lekker alleen soya saus veel te zout

Mark
4 junho 2024

Goed gegeten

HG van der Zee
3 junho 2024

Zoals altijd was de sushi weer overheerlijk. Perfecte service online, Precies op tijd de bestelling kunnen afhalen. Hulde. Kom zeker weer terug.

Nina
2 junho 2024

Het is super vers. Het is nog warm en het smelt in je mond. Echt de beste sushi tent in de buurt!

Oksana Ivanova
1 junho 2024
Martine Kaptein
30 maio 2024

Compliment! Echt heerlijke sushi!

Naj
30 maio 2024
Sandra
30 maio 2024
Richard Smit
27 maio 2024

Goede kwaliteit Susi en zelfs nog wat warm als het bezorgd wordt en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esmee
26 maio 2024

Altijd goed, warm, lekker en vooral op tijd! =)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlein
25 maio 2024

Het was de eerste keer dat wij een poké bowl bestelden bij Sushi Mori en het zal vast en zeker niet de laatste zijn! We hebben ervan genoten van de eerste tot de laatste hap. Verrukkelijk!

Saskia
24 maio 2024

Prima kwaliteit sushi. Als je de optie geeft om “geen saus, stokjes en wasabi” toe te voegen aan je bestelling om verspilling tegen te gaan, doe het er dan ook niet bij ;-)

Thomas
20 maio 2024
Rita van der Velde
20 maio 2024

Het was gisteren weer heerlijk en netjes op tijd, omdat ik in Geldermalsen was bij familie kon ik het laten bestellen, en dit keer Geen extra eitjes besteld. Groetjes van Rita uit Enspijk..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan Collard
19 maio 2024

Volgens afspraak en het was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tuil
15 maio 2024

Altijd prima service en heerlijk eten!!!!

David
15 maio 2024

Wederom een heerlijke verrassing. Correct op tijd en super vriendelijk.

José
15 maio 2024

Vandaag sushi besteld. Echt heerlijk gegeten, super vers en nog een beetje warm bij bezorging. Echt aan te bevelen!

Lotte
15 maio 2024
Corina
11 maio 2024
Hein Tans
11 maio 2024

Top, eerste keer en uitstekend bevallen.

Ina van Toorn
9 maio 2024
Jan
6 maio 2024

Alles erg lekker! En de wasabi goed scherp 🤗.

Marjan Verhagen
29 abril 2024

Heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gine
29 abril 2024

Heerlijk gegeten en lekker op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Zuijdam
29 abril 2024

Besteld en aangegeven het graag om 18.30 geleverd te hebben. Om 18.55 was er nog geen ete, dus toen heb ik gebeld. Het meisje aan de telefoon was zeer brutaal en asociaal. Ze zei letterlijk: het is druk hier, het komt er over 10 minuten aan. En toen gooide ze de hoorn erop. Uiteindelijk was om 19.15 de bestelling er. De kwaliteit van het eten was goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi Mori

Beste mevrouw, Het was gisteren erg druk door personeelstekort. Ik heb u aan de telefoon uitgelegd dat uw bestelling vertraagd is, we ermee bezig waren en binnen 10 minuten zou vertrekken. U wilde dat ik langer met u in discussie zou gaan over de vertraagde bestelling, maar hoe langer ik met u aan de telefoon zou blijven hoe meer uw bestelling en tevens ook die van anderen vertraagd zou worden. Ik hoop dat u begrip heeft voor mijn keuzes die ik gisteren heb moeten maken.

Toens
28 abril 2024

Super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
27 abril 2024
Jasperien
22 abril 2024
Richard Smit
22 abril 2024

Met aandacht bereid dat elke sushi je smaakpapillen stimuleren om langer te genieten van iedere hap die je neemt. Bezorging altijd op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jannette Van Oostrum
20 abril 2024

Super lekker!!!

Jo
18 abril 2024
Marleen
18 abril 2024

Zoals altijd, weer heerlijk eten van Sushi Mori! Inmiddels komen er al familieleden langs, enkel om deze sushi te eten. Personeel ook altijd super vriendelijk, of je nu afhaalt of het eten laat bezorgen. Bij bezorging krijg je altijd een berichtje wanneer ze onderweg zijn, super handig.

Sandra
17 abril 2024

Heerlijk vers, Genoten! Snelle levering.

Aafje
11 abril 2024

Heerlijke sushi, super service!

Gerald
10 abril 2024
dennis
7 abril 2024
Thomas Smit
4 abril 2024

Heerlijk verse, een aanrader, en optijd klaar. TOP, genoten🍣

David
4 abril 2024

Super snelle levering en heerlijke verse kwaliteits gerechten

Familie van der Laan
1 abril 2024

Heerlijk gegeten! De schalen zijn mooi opgemaakt en door de keuze voor de Chef's box, de family box en de crispy box was er voor ieder wat wils! De sushi is vers en van uitstekende kwaliteit. De extra verrassing van een gekoelde Japanse wijn maakte het feest voor ons compleet. Dank daarvoor! Een van onze gasten was net terug van een zakenreis naar Azie en had daar ook een paar keer sushi gegeten; de opmerking werd gemaakt dat de sushi van Mori qua smaak de betere was. Gelukkig maar! Dan hoeven we voor lekkere sushi geen verre reis te maken :)

Sandra
1 abril 2024

Verrukkelijk! 🥰

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corina Collard
31 março 2024
N.S. de Graaf
31 março 2024

Bezorging en kwaliteit uiteraard weer top! Prijs/kwaliteit verhouding is ook top!

Marcel
24 março 2024

Het was super heerlijk!

Thomas Smit
24 março 2024

Eerste keer besteld, HEERLIJK, GEWELDIG, gaan zeker vaker bestellen. Stond mooi op tijd klaar. 👍👍👍👍👍

Karin
23 março 2024
Seb
23 março 2024

Gelukkig weten we dat het veel beter kan maar deze keer was het gewoon niet goed. Edama boontjes gaat gekookt zonder zout en het andere eten niet warm genoeg. Jammer want goedkoop is het niet.

Lotte
22 março 2024
Jan
20 março 2024

Verse sushi. Heerlijk gemaakt en snel bezorgd.

EMS Nederend
18 março 2024

Heerlijk verse producten, goede smaak en voldoende. Bezorging exact op afgesproken tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard Smit
18 março 2024

Zeer goede kwaliteit sushi en altijd op tijd bezorgt. Wat wel jammer is dat er geen sushi boxen van 30 stuks. Je gaat van 20 naar 52 dus wellicht kan er een sushi box tussen de 20 en 52 samengesteld worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mieke Wansink
17 março 2024

Overzichtelijke site, heerlijke sushi, snel en enthousiaste mensen

Maurice
17 março 2024
Andrea
16 março 2024

Vers en heerlijk van smaak

Sandra
16 março 2024

The best!

David
12 março 2024

Erg lekker

Taco
11 março 2024

Ditmaal veel beter als de vorige keer. De vorige bestelling was gedrenkt in mayonaise en gebakken uitjes. Een Japanner zou nog steeds gruwelen van wat hier doorgaat als sushi, maar ik begrijp dat dit blijkbaar is wat Nederlanders verwachten van sushi. Less is more, dus hoe minder mayo, groene viseitjes en gebakken uitjes, hoe hoger ik ga waarderen :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hettema
10 março 2024

Beste sushi in de regio! Het smaakte heerlijk en alles was overduidelijk vers, aanrader!

Peter
4 março 2024

Always top notch!!!

Sabine
1 março 2024

Het staat op tijd klaar klantvriendelijkheid is super. En de sushi is goddelijk. Altijd weer een feestje als ik sushi eet van jullie.

Sandra
28 fevereiro 2024
Jacqueline
28 fevereiro 2024

Heerlijk en super vers bovendien zeer vriendelijk personeel.

Hans
27 fevereiro 2024

Altijd vers, nog nooit een tegenvaller gehad. Vriendelijke mensen. Alleen jammer dat udon noodles niet meer op de kaart staan.

J.P. van Haaren
25 fevereiro 2024

Heerlijk zoals gewoonlijk alleen, blijft nog steeds jammer van de berg plastic afval

Verhoef
24 fevereiro 2024

De sushi was weer heerlijk!!! Aardige bezorger en netjes op tijd. Dankjewel allen!!!

Kate
24 fevereiro 2024

Super lekker

Caroline
22 fevereiro 2024

het was heerlijk!!

mini stam-hoftijzer
18 fevereiro 2024

prima kwaliteit en zag er verzorgd uit, dank

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corina Collard
18 fevereiro 2024
Jordi
18 fevereiro 2024
Miriam
16 fevereiro 2024

Stond precies op tijd klaar, alles vers, goed verpakt en echt heerlijk

N.S. de Graaf
14 fevereiro 2024

Altijd op tijd bezorgd en top kwaliteit zoals altijd!

Seb
9 fevereiro 2024

Altijd op tijd en vooral WARM eten van hele lekkere kwaliteit. Top!

Lydia
5 fevereiro 2024

Weer als van ouds heerlijk vers , en keurig op tijd geleverd !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy Schoordijk
4 fevereiro 2024

Vanavond voor de 2de keer sushi afgehaald en wederom heeeeerlijk gegeten. Ik at hiervoor nooit sushi maar dit is een blijvertje!

Maria
3 fevereiro 2024

Beste sushi-ervaring tot nu toe :)

JC Van Der Spek
1 fevereiro 2024