Beoordelingen van Sushi Mori Geldermalsen

Recente recensies

5.0
Richard Smit
27 mei 2024

Goede kwaliteit Susi en zelfs nog wat warm als het bezorgd wordt en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
26 mei 2024

Altijd goed, warm, lekker en vooral op tijd! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlein
25 mei 2024

Het was de eerste keer dat wij een poké bowl bestelden bij Sushi Mori en het zal vast en zeker niet de laatste zijn! We hebben ervan genoten van de eerste tot de laatste hap. Verrukkelijk!

Saskia
24 mei 2024

Prima kwaliteit sushi. Als je de optie geeft om “geen saus, stokjes en wasabi” toe te voegen aan je bestelling om verspilling tegen te gaan, doe het er dan ook niet bij ;-)

Thomas
20 mei 2024
Rita van der Velde
20 mei 2024

Het was gisteren weer heerlijk en netjes op tijd, omdat ik in Geldermalsen was bij familie kon ik het laten bestellen, en dit keer Geen extra eitjes besteld. Groetjes van Rita uit Enspijk..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan Collard
19 mei 2024

Volgens afspraak en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuil
15 mei 2024

Altijd prima service en heerlijk eten!!!!

David
15 mei 2024

Wederom een heerlijke verrassing. Correct op tijd en super vriendelijk.

José
15 mei 2024

Vandaag sushi besteld. Echt heerlijk gegeten, super vers en nog een beetje warm bij bezorging. Echt aan te bevelen!

Lotte
15 mei 2024
Corina
11 mei 2024
Hein Tans
11 mei 2024

Top, eerste keer en uitstekend bevallen.

Ina van Toorn
9 mei 2024
Jan
6 mei 2024

Alles erg lekker! En de wasabi goed scherp 🤗.

Marjan Verhagen
29 april 2024

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gine
29 april 2024

Heerlijk gegeten en lekker op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Zuijdam
29 april 2024

Besteld en aangegeven het graag om 18.30 geleverd te hebben. Om 18.55 was er nog geen ete, dus toen heb ik gebeld. Het meisje aan de telefoon was zeer brutaal en asociaal. Ze zei letterlijk: het is druk hier, het komt er over 10 minuten aan. En toen gooide ze de hoorn erop. Uiteindelijk was om 19.15 de bestelling er. De kwaliteit van het eten was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Mori

Beste mevrouw, Het was gisteren erg druk door personeelstekort. Ik heb u aan de telefoon uitgelegd dat uw bestelling vertraagd is, we ermee bezig waren en binnen 10 minuten zou vertrekken. U wilde dat ik langer met u in discussie zou gaan over de vertraagde bestelling, maar hoe langer ik met u aan de telefoon zou blijven hoe meer uw bestelling en tevens ook die van anderen vertraagd zou worden. Ik hoop dat u begrip heeft voor mijn keuzes die ik gisteren heb moeten maken.

Toens
28 april 2024

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
27 april 2024
Jasperien
22 april 2024
Richard Smit
22 april 2024

Met aandacht bereid dat elke sushi je smaakpapillen stimuleren om langer te genieten van iedere hap die je neemt. Bezorging altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannette Van Oostrum
20 april 2024

Super lekker!!!

Jo
18 april 2024
Marleen
18 april 2024

Zoals altijd, weer heerlijk eten van Sushi Mori! Inmiddels komen er al familieleden langs, enkel om deze sushi te eten. Personeel ook altijd super vriendelijk, of je nu afhaalt of het eten laat bezorgen. Bij bezorging krijg je altijd een berichtje wanneer ze onderweg zijn, super handig.

Sandra
17 april 2024

Heerlijk vers, Genoten! Snelle levering.

Aafje
11 april 2024

Heerlijke sushi, super service!

Gerald
10 april 2024
dennis
7 april 2024
Thomas Smit
4 april 2024

Heerlijk verse, een aanrader, en optijd klaar. TOP, genoten🍣

David
4 april 2024

Super snelle levering en heerlijke verse kwaliteits gerechten

Familie van der Laan
1 april 2024

Heerlijk gegeten! De schalen zijn mooi opgemaakt en door de keuze voor de Chef's box, de family box en de crispy box was er voor ieder wat wils! De sushi is vers en van uitstekende kwaliteit. De extra verrassing van een gekoelde Japanse wijn maakte het feest voor ons compleet. Dank daarvoor! Een van onze gasten was net terug van een zakenreis naar Azie en had daar ook een paar keer sushi gegeten; de opmerking werd gemaakt dat de sushi van Mori qua smaak de betere was. Gelukkig maar! Dan hoeven we voor lekkere sushi geen verre reis te maken :)

Sandra
1 april 2024

Verrukkelijk! 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corina Collard
31 maart 2024
N.S. de Graaf
31 maart 2024

Bezorging en kwaliteit uiteraard weer top! Prijs/kwaliteit verhouding is ook top!

Marcel
24 maart 2024

Het was super heerlijk!

Thomas Smit
24 maart 2024

Eerste keer besteld, HEERLIJK, GEWELDIG, gaan zeker vaker bestellen. Stond mooi op tijd klaar. 👍👍👍👍👍

Karin
23 maart 2024
Seb
23 maart 2024

Gelukkig weten we dat het veel beter kan maar deze keer was het gewoon niet goed. Edama boontjes gaat gekookt zonder zout en het andere eten niet warm genoeg. Jammer want goedkoop is het niet.

Lotte
22 maart 2024
Jan
20 maart 2024

Verse sushi. Heerlijk gemaakt en snel bezorgd.

EMS Nederend
18 maart 2024

Heerlijk verse producten, goede smaak en voldoende. Bezorging exact op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Smit
18 maart 2024

Zeer goede kwaliteit sushi en altijd op tijd bezorgt. Wat wel jammer is dat er geen sushi boxen van 30 stuks. Je gaat van 20 naar 52 dus wellicht kan er een sushi box tussen de 20 en 52 samengesteld worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke Wansink
17 maart 2024

Overzichtelijke site, heerlijke sushi, snel en enthousiaste mensen

Maurice
17 maart 2024
Andrea
16 maart 2024

Vers en heerlijk van smaak

Sandra
16 maart 2024

The best!

David
12 maart 2024

Erg lekker

Taco
11 maart 2024

Ditmaal veel beter als de vorige keer. De vorige bestelling was gedrenkt in mayonaise en gebakken uitjes. Een Japanner zou nog steeds gruwelen van wat hier doorgaat als sushi, maar ik begrijp dat dit blijkbaar is wat Nederlanders verwachten van sushi. Less is more, dus hoe minder mayo, groene viseitjes en gebakken uitjes, hoe hoger ik ga waarderen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hettema
10 maart 2024

Beste sushi in de regio! Het smaakte heerlijk en alles was overduidelijk vers, aanrader!

Peter
4 maart 2024

Always top notch!!!

Sabine
1 maart 2024

Het staat op tijd klaar klantvriendelijkheid is super. En de sushi is goddelijk. Altijd weer een feestje als ik sushi eet van jullie.

Sandra
28 februari 2024
Jacqueline
28 februari 2024

Heerlijk en super vers bovendien zeer vriendelijk personeel.

Hans
27 februari 2024

Altijd vers, nog nooit een tegenvaller gehad. Vriendelijke mensen. Alleen jammer dat udon noodles niet meer op de kaart staan.

J.P. van Haaren
25 februari 2024

Heerlijk zoals gewoonlijk alleen, blijft nog steeds jammer van de berg plastic afval

Verhoef
24 februari 2024

De sushi was weer heerlijk!!! Aardige bezorger en netjes op tijd. Dankjewel allen!!!

Kate
24 februari 2024

Super lekker

Caroline
22 februari 2024

het was heerlijk!!

mini stam-hoftijzer
18 februari 2024

prima kwaliteit en zag er verzorgd uit, dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corina Collard
18 februari 2024
Jordi
18 februari 2024
Miriam
16 februari 2024

Stond precies op tijd klaar, alles vers, goed verpakt en echt heerlijk

N.S. de Graaf
14 februari 2024

Altijd op tijd bezorgd en top kwaliteit zoals altijd!

Seb
9 februari 2024

Altijd op tijd en vooral WARM eten van hele lekkere kwaliteit. Top!

Lydia
5 februari 2024

Weer als van ouds heerlijk vers , en keurig op tijd geleverd !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy Schoordijk
4 februari 2024

Vanavond voor de 2de keer sushi afgehaald en wederom heeeeerlijk gegeten. Ik at hiervoor nooit sushi maar dit is een blijvertje!

Maria
3 februari 2024

Beste sushi-ervaring tot nu toe :)

JC Van Der Spek
1 februari 2024
Sigrid
31 januari 2024

Het was wederom heerlijk! Bezorging liep dit keer wel wat uit.

Nico
30 januari 2024

Prima!

Michael
29 januari 2024

Duurde te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
28 januari 2024

Zoals altijd weer heerlijk! Altijd vriendelijk, zowel bij afhalen als bezorgen.

Esmeralda van Dijk
27 januari 2024
Anne
27 januari 2024

bestelling was nog niet klaar op moment van afhalen.

Stefan ter Bekke
26 januari 2024

Friendly staff, good food at a fair price. The flavours could be a bit more specific, but it is fine overall.

Stefan Collard
24 januari 2024

Enige is dat ik het erg prijzig vind, anders had ik dit vaker besteld. Kwaliteit, smaak en bezorging perfect.

Pernell
22 januari 2024

Mijn vriend en ik hadden erg veel zin in sushi en bestelden wat bij sushi Mori. Het werd op de afgesproken tijd bezorgd en smaakte erg lekker en vers! Wij gaan hier zeker nog vaker bestellen!

Ina van Toorn
21 januari 2024
Esther
20 januari 2024
Kari-Anne van der Heijden
20 januari 2024

Heerlijke sushi!

H
19 januari 2024

Warme hapjes erg lekker, sushi smaakten allemaal hetzelfde, vorige keren goede ervaring met deze tent, nu even een keer niet

Bas
15 januari 2024

Eten weer top, dit keer was er van alles open gegaan en dat gaf een zooitje. Jammer. Tot de volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
14 januari 2024
Janneke Kok
13 januari 2024

Gewoon echt heerlijke sushi. Top!

Tjeerd
13 januari 2024

Helemaal prima, voldoende vis en smakelijk gemaakt

Sandra
11 januari 2024

Heerlijk vers en warm! Snelle bezorging en leuke bezorger 😉

j
7 januari 2024

Heerlijke verse sushi.

Brenda
6 januari 2024

Supersnelle bezorging en goede kwaliteit sushi!

Jet Verheijen
6 januari 2024

Lekkere sushi, rijst op prettige temperatuur (niet te koud), vers gemaakt, op tijd klaar voor afhalen. Super!

D. A. van der Burg
6 januari 2024

Het was heerlijk!

J van Utrecht
5 januari 2024

Goede sushi met echt verse vis

Petra Wellner
2 januari 2024

Werd meer dan een uur te laat bezorgd!

katja
1 januari 2024

Als je verschillende sushi in 1 bakje doet plaats er dan tussen schotjes tussen de kip en vis in. Het is niet fijn als iemand die niet van vis houd er een beetje vis of de saus op zijn kipsushi heb zitten

Arnie
1 januari 2024

Heerlijk en goed verzorgd

Hakkert
1 januari 2024

Heerlijke sushi ! Precies op tijd ! Geweldig ! Dank jullie wel

SvH
31 december 2023
Sjors
31 december 2023

Mooie grote 🍣,en lekker

Ben
31 december 2023

Heerlijk eten, prima bezorging

Sandra
30 december 2023

Heerlijke verse sushi! Snelle levering!