Beoordelingen van Sushi Mori Geldermalsen

Recente recensies

5.0
Anita
25 mei 2022

Weer super lekker. Net zo lekker als de vorige keer. Een pre zou het zijn als de poke bowls glutenvij zouden zijn

Nienke
21 mei 2022

Vriendelijk ontvangst in winkel, sushi was erg smaakvol en vers.

Veerle
20 mei 2022

Het was weer super! Ebi was nog warm, alles lekker vers!

Sil
20 mei 2022
olga
16 mei 2022
M&k
15 mei 2022

Altijd super lekker! Bestelling klopt altijd en is lekker vers. Een echte aanrader dus.

Sandra
13 mei 2022

Was weer heerlijk vers!

Mariya
12 mei 2022

Heerlijk verse sushi 🍱 beste in West Betuwe en omstreken.

J. Dijkstra
9 mei 2022

Udon zou meer bouillon mogen hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.P. Haaren
8 mei 2022

En weer was het heerlijk, maar wat ons negatief verbaast dat er zo ontzettend veel plastic afval bakjes bij zijn, wellicht kunt u nadenken over iets anders als plastic mvg

T.
7 mei 2022
Alex
7 mei 2022
Karen
7 mei 2022

Wow wat een heerlijke sushi weer, echt klasse!! Alles super vers, heerlijke smaken. Bestelling precies klaar op afgesproken tijdstip. Tot snel!!

Frank
7 mei 2022

Was weer heerlijk echt een verwennerij!

Jacq
7 mei 2022

Gefrituurde rol met kip voor het eerst meegenomen. Mijn nieuwe favo-sushi vanaf nu!

Hakkert
7 mei 2022

Super vers en lekker

Chantal
5 mei 2022

Heerlijk, ga zo door!

Kevin
4 mei 2022
Kevin
1 mei 2022
Floor
1 mei 2022

Verrukkelijk!!!

Kitty R.
1 mei 2022

Het eten was heerlijk. Helaas liep de aardige bezorgster tegen een hangende plantenbak aan die afbrak. Ze bood gelijk aan deze te vergoeden. Ik liet haar de prijs online zien van 27 euro. Ze maakte dit gelijk over. Ik vroeg of ze dit wel vergoed kreeg van jullie als werkgever, want jullie zijn waarschijnlijk verzekerd voor ongevallen als dit. Maar ze dacht van niet. Ik vond dit zo sneu, want ze had zich pijn gedaan en was verdrietig. Ik heb net de helft van het bedrag aan haar terug overgemaakt, dan delen we het leed. Maar eigenlijk vind ik dat de werkgever hier iets aan zou moeten doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Mori

Fijn dat u zo begripvol was. De bezorgster zal vergoeding ontvangen. Bedankt voor uw reactie!

Wp
1 mei 2022

Lekker eten en keurig op tijd geleverd

Melissa
30 april 2022

Goede, lekkere sushi. Bezorging was precies op op de aangegeven tijd en warme gerechten waren nog warm.

Sandra
30 april 2022

Heerlijk gegeten weer! Dragon roll, Linge roll en Ebi tempura

Johanna
29 april 2022

prima sushi, lekkere gyoza en de Chef's Mori Roll is een topper! Bezorging volgens de ingeplande tijd, perfect.

Fam Swart
27 april 2022

Werkelijk overheerlijke sushi!! Vers bereid en heerlijke smaken! Ook de pokebowls zijn geweldig!

Joke
25 april 2022

Het was weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
24 april 2022

Heerlijke sushi, lang geleden we zo lekker hebben gegeten. Wij bestellen nergens anders meer. Top!

Verzijl
23 april 2022
.
23 april 2022
Astrid
23 april 2022

Bezorging kwam eerder dan aangegeven bij online bestelling. Was helemaal super! En het eten was heerlijk vers!

Hanneke
22 april 2022

Het was weer super lekker!

olga
21 april 2022
Anton
20 april 2022

Zoals we gewend zijn altijd top.

Anton
18 april 2022

Was weer top als altijd

Boudewijn
17 april 2022

Was netjes optijdklaar het was goed zeker aanrader pluspunt voor Geldermalsen

Bakker
17 april 2022

Was weer top

JW van Schaik
17 april 2022

Het was echt heerlijk. De goede verhouding rijst en vis/groenten maakte het zeer smaakvol

Van den Broek
16 april 2022

Keurig op tijd en enorm lekker Compleet en goed duurzaam verpakt

Niels
16 april 2022

Alles super vers en smakelijk. Als we sushi afhalen is het altijd hier. Jammer dat de zaak geen restaurant gedeelte heeft. Top zaak

Versteegh
15 april 2022

Weer lekker gegeten. Heerlijk vers

Nick van Werkhooven
14 april 2022

Super lekker, je proeft dat het verse sushi is! Zeker een aanrader!

Ingrid
13 april 2022

De sushi was heerlijk. Het was alleen te snel op 😊 Het is echt voor iedereen aan te raden.

.
12 april 2022

.

Schoots
10 april 2022

Heerlijke sushi

CvZ
9 april 2022

Zeer goed!

Lex
8 april 2022

Super goeie sushi, heerlijk. 1 * onzin beoordelingen die je soms ziet zijn van mensen sushi niet kennen of waarderen. Kwaliteit is fantastisch, smaken heerlijk en super vers. Blijf hier bestellen. 👍🏻👍🏻

david
8 april 2022
Henri Schellekens
7 april 2022
Demi
5 april 2022

Super! Eerste keer hier besteld en het was echt heerlijk, daarbij was het ook nog eens heel snel thuisbezorgd! Voor herhaling vatbaar! :)

NULL
5 april 2022

Normaal echt mega lekker. Maar op de kip maki doen ze soms hele gekke extra kruiden en dat verpest de smaak enorm. Tweede keer nu, dus dat is jammer

Tettie
3 april 2022

Heerlijke sushi. Super vers en smaakvol. Vooral de crunchy sushi zijn een aanrader.

J.P. Haaren
3 april 2022

Prima

Sandra
2 april 2022

Was weer heerlijk! Sushi Dragon, sushi Linge, loempia, gyoza, kipspiesjes, kip en tempura garnalen 😍

Carlijn Kosse
2 april 2022

Was erg lekker! Niets op aan te merken!

Bert
2 april 2022

Het was weer van uitstekende kwaliteit. En fantastisch dat er ook in Deil bezorgd wordt.

CVZ
1 april 2022

Perfect, Bezorging, Vers

HG van der Zee
31 maart 2022

Heerlijke sushi. Alles lekker knapperig en vers. Zeker voor herhaling vatbaar

R a
27 maart 2022
Reactie van Sushi Mori

Geachte heer/mevrouw, u heeft twee pokébowls ebi besteld en in de opmerkingen gezet ‘geen Mori topping, helemaal geen enkele sausjes of iets helemaal nada’. Wij hadden het verkeerd opgevat als de wens voor alleen rijst en ebi. Na contact hebben wij de andere toppings van de pokebowls bij u thuis bezorgd. Wij vinden uw review erg jammer en onterecht. Met vriendelijke groet, Sushi Mori

HenkJaap Leusink
27 maart 2022

Heerlijike Sushi, een aanwinst in Geldermalsen

Laura Van Der Klij
20 maart 2022

Super lekker!!

Ans
20 maart 2022

Lekker gegeten. Rijst was soms een beetje veel.

L
20 maart 2022

Pantsuit goreng garnaal en loempia’s waren afgekoeld en de chilisaus was geopend en leeggelopen door de bestelling. Alles plakte en het saus bakje bijna leeg.

Gert van Doorn
20 maart 2022

Rijst leek wat minder vers dan anders 20 minuten te laat

Jacqueline
19 maart 2022

Als altijd: super verzorgd weer! Aanrader *****

sandra
18 maart 2022
Erik
14 maart 2022

Kwaliteit en bezorging gewoon goed!

Marit
14 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Arnie
13 maart 2022

Prima voor elkaar. Heel vers en heerlijk van smaak.

Charlotte
13 maart 2022

Super lekkere verse sushi! Grote rollen en goed gevuld! Lekkerste sushi uit Geldermalsen :-)

olga resink
12 maart 2022

Heerlijke sushi. Zelden zo vers en lekker gegeten. Echte aanrader.

Paul
12 maart 2022

Nette levering, netjes op tijd en heerlijke sushi. Een aanwinst voor Geldermalsen en omstreken.

Maciej
11 maart 2022

Easily the best sushi in the neighbourhood. Tasty, well made rolls, quality wasabi. You deserve more than 5 stars!

N. Biegel
11 maart 2022
Linda Volkers
11 maart 2022

Super lekkere sushi. Volgens afspraak precies op tijd bezorgd. Sushi vers en sommige nog warm.

Jasperien Bergman
7 maart 2022

Het was heerlijk en stond op de afgesproken tijd klaar

M.
4 maart 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en service!

Fleur De Weerd
4 maart 2022

Super makkelijk bestellen, levering netjes op tijd en dan heerlijke sushi! Wij zijn vooral fan van de grote kip rol sushi, maar ook de avocado en komkommer hapt heerlijk weg!

Jodie
4 maart 2022

Top sushi! Wel grote stukken dus je besteld snel te veel 😆 gelukkig kun je het gewoon later verder eten ( en is het nog lekker) je moet wel op tijd zijn met bestellen want zit snel vol de bezorgmogelijkheden

Jasper Starink
3 maart 2022

Het zal hier half 8 zijn om 8 uur was het er pas ik haal het de volgende keer weer op.

Ek
28 februari 2022
Visser
27 februari 2022
Mirjam
26 februari 2022

Heerlijk gegeten. Precies op tijd klaar en lekker vers.

Susan
25 februari 2022
J. Van
25 februari 2022

Na mijn bestelling werd me pas duidelijk waarom ik moest aangeven voor hoeveel personen ik bestelde. Ivm stokjes. Ik zou het bestelproces aanpassen, middels een verplicht veld. Deze info plaatsen bij opmerkingen is vrijblijvend en kijken mensen soms overheen. Het eren was op tijd klaar en overheerlijk!

fam. van Doorn
24 februari 2022

heerlijke Sushi!

Taco Dols
21 februari 2022

Dit mag eigenlijk geen sushi heten. Bijna alles is bedekt met zoete mayonnaise; Alles smaakt ongeveer hetzelfde daardoor. De wachttijd voor de sushi is ook veel te lang; bijna 3 uur (en 30 minuten na de aangegeven levertijd). En om bij voor meer als 50 euro aan sushi 1 miniflesje sojasaus te leveren kan ook echt niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijhoff
19 februari 2022
Joanne Verspuy
19 februari 2022

Was weer heerlijk …

Liesbeth
19 februari 2022
Geerts
16 februari 2022

Wederom heerlijke sushi en sashimi gegeten. Perfect klaargemaakt met verse ingrediënten. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft. Puur als suggestie: Hopelijk wordt het sashimi assortiment in de toekomst uitgebreid met nog wat meer smaken zoals zeebaars of makreel.

Jan
14 februari 2022

Meer dan uitstekende gerechten, zeer smaakvol. Bezorging perfect op de afgesproken tijd.

Els van Heijst
14 februari 2022

Het was weer heerlijk 😋

PK
14 februari 2022

Wederom heerlijk. Tip: wel even de notitie, die ik bij de bestelling had genoteerd, lezen de volgende keer.

Familie Coli
14 februari 2022

Heerlijke sushi, een aanwinst voor Geldermalsen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C&N
13 februari 2022

Heerlijke sushi, niet zo zout als in van die all you can eat sushi restaurants. Hier proef je de echte smaak!

De Jongh
13 februari 2022

Heerlijk.

j van Utrecht
13 februari 2022

de geplaatste bestelling was op tijd klaar de geplaatste bestelling was compleet en nog belangrijker het was erg lekker zoals altijd

Ronald
13 februari 2022
Hanneke
12 februari 2022

Bestelling was netjes op tijd klaar en heel vriendelijk geholpen. Ik vond de poke bowl matig gevuld, veel rijst weinig groenten etc. De gefrituurde garnalen leken niet helemaal gaar, ik had bij de bestelling vermeld dat ik zwanger ben

Mieke de Boer-Brouwer
12 februari 2022

De sushi was heerlijk, goed klaar gemaakt. Stond op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar

Yvonne Lobik
12 februari 2022

Het was weer fantastisch lekker! Verveelt nooit 👍🏻

Anton
11 februari 2022
Jol
11 februari 2022

Erg lekker en vers, op tijd bezorgd. Ik mis wel de ingelegde gember, en iets meer sojasaus zou de volgende keer fijn zijn :)

Bert
8 februari 2022

Heerlijke sushi en optijd bezorgd

Anton
6 februari 2022

Wederom weer overheerlijk gegeten 👌

Marieke
6 februari 2022
M.
6 februari 2022
Liesbeth
6 februari 2022
Janine Lachenal
6 februari 2022
Connie
31 januari 2022

'gewoon' hele goede sushi

Jacqueline
29 januari 2022

Prima weer!

Jokezuijderwijk
28 januari 2022

Het was weer Top.

Selma van der Heiden
28 januari 2022

Het is altijd lekker en op tijd conform verwachting. Alleen jammer dat ik telefonisch en in opmerkingen had aangegeven geen krab te willen in de familybox en die bleek er desondanks wel gewoon in te zitten. Puntjes op de i nog, maar in de basis prima.

Liv
25 januari 2022
Corinne
24 januari 2022

Tip: meer sojasaus, minder wasabi was ook goed. Sushi’s zelf waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
23 januari 2022

Gewoon lekker eten! Prima sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.P. Haaren
23 januari 2022

Lekkerrrrrrrrrrrrrr

Esther
22 januari 2022

De sushi was wederom heerlijk! Wel jammer dat de bestelling van gisteren een euro duurder was dan 2 weken dasrvoor, terwijl ik hetzelfde besteld had en er een flesje soja minder meegegeven was. Ook mijn inmiddels volgelopen spaarkaart heb ik nooit kunnen verzilveren.

S Blommers
21 januari 2022

Vind de smaak echt super! Niet te kleine stukjes. Zou het elke week kunnen eten maar daar is t echt te duur voor.🤗

Sandra
20 januari 2022

Heerlijke sushi en vriendelijke service.

A
19 januari 2022

Sushi was echt heel lekker en de gefrituurde hapjes ook. Behalve de kiploempia's waren heel vettig en niet lekker. De vorige keer waren ze heel anders en ook qua vorm en smaak. Mijn vriendin heeft na die loempia's de hele avond overgegeven.

Marvin
17 januari 2022

Snelle, vriendelijke service en heerlijk verse sushi. Dank!

Van Hevelingen
17 januari 2022

De sushi en resterende maaltijd producten die je er kan bestellen zijn allemaal met de grootste zorg bereid. En met super verse producten. Kan alleen maar zeggen ga het zelf proberen! En voor Mori zelf 👍🏼Ga zo door !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
16 januari 2022

Het was weer heerlijk. Gr Joke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen
16 januari 2022

Voor de derde keer in 3 weken de heerlijkste sushi, sashimi, gyoza en pangsit ebi gegeten…kan 6 sterren ook?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
16 januari 2022

Simpelweg goed.

Jarno
16 januari 2022

Voor de 2e x besteld, heerlijke verse sushi en warme snackbox en prima op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Jessica
15 januari 2022

Lekker gegeten☺️

S van Toorn
15 januari 2022

Geen verbeterpunten . Superverse sushi en erg smaakvol! Volgens mijn zoon de beste. Speciaal nog wat extra sushi’s overgehouden voor de volgende morgen als ontbijt..🤷🏻‍♀️

Robberr
15 januari 2022

Levering binnen tijdvak Bezorger vriendelijke Kwaliteit super! Echt een aanwinst voor het dorp deze sushi zaak En ga daarom ook zeker vaker halen of laten bezorgen.

Dam
14 januari 2022

Niet compleet. wasabi en kikoman ontbraken

Jesse
14 januari 2022
Charlotte
11 januari 2022
Wilma
10 januari 2022

Voor het eerst gegeten het was heerlijk zeker voor een volgende keer

Ilona
10 januari 2022

Voor de 1 ste keer besteld hier. Super lekker gegeten. Ziet er van binnen ook erg netjes en schoon uit! Sushi keurig netjes verpakt, en erg smakelijk gegeten. Zeker een aanrader om hier te bestellen...

Frieda de Graaf
9 januari 2022

Heerlijke en van goede kwaliteit sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vZ
8 januari 2022

Bezorging op tijd, perfecte service en heerlijke sushi!

Wouters
8 januari 2022

Top! Vers!

DVD
8 januari 2022

Smaakvol

Rob
8 januari 2022

Buitengewoon goed

Erik Burgers
7 januari 2022

Echt heerlijk gegeten. Het eten zag er keurig verzorgd uit en de maaltijden die warm moesten zijn waren perfect op temperatuur. Daarnaast netjes op tijd bezorgd. Dit gaan we vaker doen!

Stefan ter Bekke
7 januari 2022

Goede sushi, goede variatie en vriendelijk personeel. Prijs is ietwat aan de hoge kant.

Gijs
7 januari 2022

Heerlijke verse sushi, bestelling was klaar op de afgesproken tijd. Netjes verpakt. Super lekker gegeten.

Joke de Jong
6 januari 2022

👍👍👍👍👍👍👍👍 Het was weer super

Van velzen
5 januari 2022

Goede kwaliteit en prima service

Tanja
5 januari 2022

Weer heerlijk als altijd

Arnoud Zanen
5 januari 2022
Jess Van Ewijk
4 januari 2022

Was heerlijk! Alles goed verpakt, en netjes verzorgd Daarom smaakte alles voortreffelijk!!

Bianca van Gelderen
4 januari 2022

Lekker gegeten! Jammer dat de tasjes te vol of te slap zijn. De tasjes scheurde en het lag op straat. Gelukkig zat alles in mooie plastic bakjes zodat we toch van het verjaardagsdiner konden genieten!

Hans. K
4 januari 2022

Wederom verrast van de versheid en de kwaliteit van de producten van jullie Maar ook de snelle bezorging laat niets te wensen over

Rens
4 januari 2022

zeer goed gegeten! Alles was nog goed warm en de bezorging was op tijd. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Marielle
4 januari 2022

De bestelling was keurig op tijd klaar (online besteld) en het was echt heerlijk!

Joke
3 januari 2022

Heerlijke sushi, vers en met zorg gemaakt!! Echt zó blij dat ze in de buurt zitten. Ik wil nooit meer wat anders. Aanrader!

Nicole
2 januari 2021
Jan Krispijn
2 januari 2021

Weer heerlijk sushi besteld. Op zondag, dus zou het wel vers genoeg zijn. Was fantastisch, zeer vers en smakelijk. En verrassend, voor 4 personen besteld en zag er inderdaad anders uit dan voor 6 personen de vorige keer. Super goed idee om de aantallen en afwisselende Sushi op deze wijze af te stemmen. Dikke 10

Ingrid
2 januari 2021

De sushi was heerlijk, we komen het zeker meerdere keren halen, Of bij jullie eten zodra het weer mogelijk is, Mijn dochter vond het een lekkere afsluiting van haar verjaardag.

Frank en Deb
2 januari 2021

Heerlijke sushi ! De dragon roll was precies goed: lauwwarm. Lekker grote porties wekame en edamame. Wel lang moeten wachten op de bezorging, maar daar hadden we wel begrip voor op nieuwjaarsdag.

A.V
1 januari 2021

Echt super goeie sushi, heerlijk vers en ontzettend lekker. Enige nadeel is dat je echt optijd moet bestellen.... als je om 17u besteld, kan het waarschijnlijk pas na 19u bezorgd worden. Helaas was dit keer de bezorging ook nog eens een uur te laat........ Het zou om 19u bezorgd worden... om 19.30 gebeld, bezorger zou over 10min vertrekken... Eindstand stond de bezorger pas 20.05 aan de deur... Ik snap de drukte, maar probeer het beter in te schatten. 3uur op je eten wachten is niet zo fijn.

Svenja
1 januari 2021

Het was heerlijk! Wij zijn fan van de boxen. Heerlijke samenstelling. Ook voor onze zwangere gast was het goed geregeld. Er zat een briefje bij met alle info die nodig was, over wat ze wel/niet kon eten. Bezorging was precies op tijd en de warme gerechten waren goed warm.

Frank
1 januari 2021

Heerlijk sushi gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
1 januari 2021

Het is in verhouding duur ten opzichte van andere. Het was niet vers. De zalm was wit van kleur. Etc. Jammer.

Reactie van Sushi Mori

Goedenavond, u had de box B10 Mori Festijn besteld. Deze box bevat 8x flambé sake nigiri. Dit zijn nigiri met geflambeerde zalm, de roze kleur van verse rauwe zalm wordt hierdoor wit. We snijden onze zalm altijd dagelijks, waardoor het gegarandeerd vers is.

W. Leemans
1 januari 2021

Plus punten: kwaliteit is top, vriendelijk personeel, netjes verpakt, sashimi mix mooi dun gesneden. Minpunt: we vonden de sushi te groot, iets kleiner is lekkerder. Vooral de chefs mori rol waren de stukken erg groot. De helft was ook al goed geweest. Maar het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Persoonlijk zijn wij meer van iets minder rijst, het overheerste soms.

Sandra
1 januari 2021

Was weer voortreffelijk! 2x partybox, crunchybox en dragon roll

Louwra van As
31 december 2021

T was weer heerlijk

Niko
30 december 2021
D.
29 december 2021
Floor
29 december 2021

Heerlijke en verse sushi!

Daan
29 december 2021

Heerlijke sushi, netjes bezorgd.

Jarno
28 december 2021

Heerlijk verse sushi en warme gerechten. Netjes op tijd bezorgd, correct verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Barbara Udo-Nak
28 december 2021

Al meerdere malen hier besteld en tot op heden niet teleurgesteld. Echt een aanwinst voor Geldermalsen en omstreken!

J.P. Haaren
27 december 2021

Normaal prima op tijd, helaas dit keer was het ruim een half uur later.

Stephanie
27 december 2021

Super lekker gegeten. Vers ,goed van smaak. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
26 december 2021

Vers, lekker, warm is ook warm. Vriendelijke mensen

JB
26 december 2021
CvZ
26 december 2021

Perfect!

Ad de Jong
25 december 2021

Super goed , eerste keer en zeer tevreden

Harm van der Zweep
25 december 2021

Helaas een uur later geleverd:( en niet geheel compleet, maar dit werd wel vooraf aangekondigd, met de opmerking dat we volgende keer korting zullen krijgen!? Kwaliteit wel goed :)

Kim
25 december 2021

Heerlijk!

De Kok
24 december 2021

Echt ontzettend lekker gegeten! Alles smaakte super! Dit doen we nog een keer! Ga zo door

Sabine
24 december 2021

Heerlijk vers en smaakvol.....

Bert Vogel
24 december 2021

Op tijd komen zou heel fijn zijn vooral als je 4 dagen vooraf besteld. Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aart Nap
23 december 2021
Petra
22 december 2021

Heerlijke sushi. De maki box en de crunchy box en verschillende warme snacks besteld. Aanrader!

Lies
21 december 2021
S
20 december 2021

Echt super lekkere sushi. Durf wel te zeggen de lekkerste uit de regio!

Carla Van Valkenburg
20 december 2021

Smaak is goed, box ziet er netjes uit. De maki die in de combi box zitten zijn wel heel erg klein.

Martine
20 december 2021
Brenda
19 december 2021

Heerlijk verse sushi, goede verhouding vulling-rijst en op tijd bezorgd door een heel vriendelijke bezorger. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Svenja
19 december 2021

Het was onze eerste bestelling. Heerlijke sushi! Werd vriendelijk en op het juiste tijdstip bezorgd. We hadden naast de losse sushi een box gekozen en die paste perfect qua smaken bij elkaar. Wij bestellen hier zeker vaker.

Liesbeth
19 december 2021

Heerlijke sushi! Top bezorging.

Chantal
18 december 2021

Sushi heerlijk. Alleen het drinken niet geleverd. Jammer maar de sushi maakte veel goed.

Arno
18 december 2021

Heb nu voor de 5e keer besteld. Bezorging altijd op tijd en kwaliteit sushi zeer goed!

Sandra
18 december 2021

Heerlijk verse sushi en erg lekkere partybox en nog goed warm. Bezorging op tijd en netjes.

Daniëlle
18 december 2021

Het was weer heerlijk, goede verse sushi welke nog warm was!

Amanda
18 december 2021

Het eten was erg lekker. De hoeveelheden in de pokébowl waren ook super.

Arjen
18 december 2021

Gruwelijk lekker, de sushi de gyoza en de udon kip..vriendelijke bezorger…binnenkort weer bestellen

Jacqueline
17 december 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling klaar op afgesproken tijd. Goed en vers!

Danielle
17 december 2021

Heerlijke pokébowl gegeten. De bezorging was te laat, maar heel vriendelijk en met welgemeende excuses dus helemaal prima.

Koeslag
17 december 2021

Mijn vrouw en ik hebben werkelijk zitten smullen, en waren zeer tevreden!

Van Haaften
17 december 2021
Suzan
17 december 2021

Sushi was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Anton van Loenen
16 december 2021

Om te beginnen, super lekker en echt super vers. De bezorger was op de fiets, moest 4 kilometer fietsen en was iets later dan beloofd. Gelukkig hadden we zelf nog soyasaus, wasabi en gember in huis want dat zat er helaas niet bij. Maar kan gebeuren. Al bij meerdere bezorgers sushi besteld maar de kwaliteit van deze stak er met kop en schouders bovenuit.

Peeters
16 december 2021

Goed

Pag
16 december 2021
Petra Nanning
16 december 2021

Heerlijke gegeten en supers vers !

Zondag
14 december 2021
Harm van der Zweep
14 december 2021

Heerlijk en supervers, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rian
13 december 2021
Lotte van Kessel
12 december 2021

Zoals altijd super lekker! De roll met kip en gefrituurde garnaal waren zelfs nog lekker warm bij thuiskomst.

Lydia
12 december 2021

Geweldig lekkere sushi . En op afgesproken tijd geleverd . Zeker voor herhaling vatbaar. Alles super vers !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
12 december 2021
Bernard Blom
12 december 2021

Lekker

Nicolette
12 december 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies van Appel
12 december 2021

Wederom heerlijk gegeten! Zo blij met een goede sushi zaak in Geldermalsen 😊

Oomie
11 december 2021

Lekker gegeten, top service.

Honders
11 december 2021

Besteld vers bereid en op tijd klaar het was heerlijk

Evert Pellegrom
11 december 2021

Heerlijk van gegeten super verse sushi en de warme hapjes waren ook top.

Sascha
10 december 2021

Super lekker gegeten

Bor
9 december 2021

Smaakvol, lekker vers en divers.

Louwra van As
9 december 2021

Het was heerlijk

Jan Krispijn
8 december 2021

Was heerlijk vers en zeer smakelijk. Was onze eerste kennismaking, maar zeker niet de laatste. Binnenkort weer. Bedankt voor de uitstekende sushi

EJAvdveen
7 december 2021

Ik was zelf wat vergeten te bestellen en ze komen het direct alsnog bezorgen. Echt 100 punten voor de bezorger Stefano.

EJAvdveen
7 december 2021

Nu de 10e keer besteld en nog steeds super lekker. En de kwaliteit is perfect.

Francine Leenhouts
7 december 2021

Wederom heerlijk gegeten. Alles was volgens bestelling en de warme items waren ook echt warm. PS: Had op de flyer de gember niet gezien, maar later wel op de website.

Nick
6 december 2021

Enorm goede kwaliteit sushi, je kon proeven dat het vers was! Zeker voor herhaling! De bestelling was 40 minuten later dan aangegeven, maar hiervoor even contact opgenomen en er werd heel vriendelijk en duidelijk uitgelegd waarom het vertraagd was. De bestelling werd door een vriendelijk bezorger afgeleverd en er zat nog een klein extratje van het huis bij, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma van de Bildt
6 december 2021
Annet
6 december 2021

Heerlijk gegeten alles zag er netjes en verzorgd uit. Echt top ga zo door!

Linda
6 december 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon
6 december 2021

Bezorging was aan de late kant. Sushis was goed, maar sashimi tonijn was niet mooi gesneden. Verder misten wij de gember. Tot slot vonden wij het ontzettend flauw dat er 0,25 wordt berekend voor de betaling via Ideal terwijl er geen andere opties waren om te betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies van Appel
5 december 2021

Wat een heerlijke sushi, zo vers! Vriendelijke service en keurig op tijd klaar! Snel weer een keer bestellen!! Aanwinst voor Geldermalsen en omstreken!

Elly
4 december 2021

Op tijd, warm en vers wat wil een mens nog meer♥️

Paul
4 december 2021

Al een paar keer eten besteld. Zeer goede kwaliteit en altijd netjes op tijd klaar.

John
3 december 2021

Alle producten zijn supervers en met zorg bereid. Sushi Mori kan de concurrentie met alle andere sushiproducenten met glans doorstaan.

Kim
2 december 2021

Weinig smaak, slechte service. Ik ga niet meer terug.

Set
2 december 2021

Snelle service en goede sushi. Mooie zaak.

Sylvia
30 november 2021

Lekker eten uit een keurig net afhaal restaurant. Echt een aanwinst voor Geldermalsen.

Oomie
30 november 2021

Super vers en erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.💪😋

Jan
29 november 2021

Meer dan uitstekende en smakelijke gerechten. perfecte en tijdige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna
29 november 2021

makkelijk bestellen via de app, goede keus aan sushi en bijgerechten. Daarna netjes geleverd op de gevraagde tijd. Smaakte allemaal erg goed en de sushi waren netjes en strak gerold, voor herhaling vatbaar :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
28 november 2021

Heel lekker en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike Lieffering
28 november 2021

Echt heerlijk!

Johan
27 november 2021
Joke
27 november 2021

Wederom weer heerlijk.

L de Jonge
27 november 2021

Erg lekker, goede prijs kwaliteit verhoudingen!

Veerle
27 november 2021

Heerlijke sushi!!

Lachenal
26 november 2021

Heerlijk verse sushi, netjes op tijd bezorgt.

Mariska
24 november 2021

Er werd nog een bestelling nagebracht omdat ik dacht dat het niet klopte maar wel goed was. Heel klantvriendelijk dus!

Jos
23 november 2021

Spicy beef Sushi heeft niets met beef te maken. Eet zelfs mijn hond niet.

Pr Marijkeweg
22 november 2021

Sushi erg goed en warm. Jammer dat bij de bezorging na de uitleg de bezorger nog niet begreep waar hij zijn moest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marilon
21 november 2021
Ilse
21 november 2021
Sam
21 november 2021

Sushi was heerlijk!!! Lekker vers Pokebowl ook heerlijk. Zeker een aanrader

Alisa
21 november 2021
Bas
21 november 2021

Super lekkere kwaliteit, op tijd en echt warm eten! Wij zijn fan!

Daimyo
18 november 2021

Vriendelijke bezorger, hele goede sushi!

Lia
17 november 2021

Heerlijk verse sushi en de pokebowl smaakt ook goed!

WILFRED BORN
15 november 2021
Kim
15 november 2021

Super! Heerlijk gegeten.

Ellen
15 november 2021
Gert van Doorn
13 november 2021

Top.

Anoniem
13 november 2021
Buurman van den Broek
13 november 2021

Het was een heerlijk menu met verfijnde sushi en goed gemaakt.

C.Vriezen
13 november 2021

De bestelling was niet op tijd klaar . Ze zeiden bij binnenkomst niet dat het uitliep .

Martens
13 november 2021

Heerlijk gegeten bestelling kwam iets later maar werd netjes gebeld dat het iets verlaat zou zijn.

Gabrielle Thijssen
13 november 2021
Leonie Voeten
12 november 2021

Top eten! Echt heerlijk…. Alleen duurde het wel erg lang…. Meer dan half uur moeten wachten…. Maar het was het waard!

van Veen
12 november 2021
Ada Henkus
11 november 2021

Heerlijke sushi van uitstekende kwaliteit en makkelijk te bestellen . Aanwinst voor Geldermalsen !

Paula Slot
10 november 2021

Teveel saus/mayonaise op de sushi! Het enige wat je proeft is de saus.

Sandra
10 november 2021

Was weer heerlijk! Levering zelfs wat eerder! 😁

Petra
10 november 2021
Emma Baardse
9 november 2021
S
7 november 2021

Super lekkere en verse sushi. Echt een aanrader! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Martine Schenk
7 november 2021

Super lekker en netjes verzorgd. Wij hebben er van genoten. En een ontzettend aardige en nette bezorger. Wij waren blij! En gaan zeker vaker bestellen.

Saskia
5 november 2021

Heel erg vers en lekker. Aanrader!

Joke
5 november 2021

In 1woord heerlijk en zo vers als het maar kan zijn.

Ik vind het helemaal super! Vriendelijke mensen, verse producten en dat proef je. Niets van tevoren klaargemaakt; ter plekke bereid. Top!
4 november 2021
Elvira
4 november 2021

Wederom heerlijk!

Lisanne
4 november 2021
Maarten
4 november 2021

Top! Heerlijk gegeten, fijne ontvangst (bestelling afgehaald) en zou hier zeker nogmaals bestellen

Mery
2 november 2021

De sushi was lekker

Audrey
2 november 2021

Heerlijke sushi! en mooi opgelost van de zalm die op was. Goede service bij het afhalen. Echt een top tent!

van Gessel
1 november 2021

Smaakte zeer goed!

Hans
1 november 2021
Elvira
1 november 2021

Duidelijke site, genoeg vegetarische opties en echt heeeeeerlijke sushi!! En zo fijn dat het ook bezorgd kan worden in de regio.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee Van Hemert
31 oktober 2021

Heerlijke sushi! Enige opmerking: ik had de Ebi tempura special roll besteld maar kreeg de normale Ebi tempura roll.

Adam
30 oktober 2021
Marielle
30 oktober 2021
Connie
30 oktober 2021

Super lekker, vers. Aanrader

Mariya
29 oktober 2021

Overheerlijk!

Verhoeven
27 oktober 2021
Sylvia Nak
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten , ook mijn zoon , schoondochter en kleinzoon hebben genoten.mijn kleinzoon zei dat het de lekkerste loempia's waren

Hugo
25 oktober 2021

Ik was blij verrast over de staat van de bestelde producten bij bezorgen. De sushi zijn rijk gevuld, rijst smaakt goed en niet te veel saus. Zelfs de loempia’s waren goed warm en knapperig doordat de zak niet dicht zat maar open stond! Er is voor ons geen noodzaak meer om naar Culemborg of Zaltbommel te rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christiaan
23 oktober 2021

De sushi was heerlijk, alleen jammer dat de bezorger de sushi niet recht had gehouden. Hierdoor zat alles door elkaar. Kleine domper op de bestelling!

Blom
23 oktober 2021

Heerlijke Sushi! Altijd op tijd super

Selina Ponder
23 oktober 2021

Goede kwaliteit, verse producten. We moesten wel iets langer wachten maar dat was prima. Misschien in de toekomst als het operationeel kan meer keuzes warme opties en meer sushi boxen.

Hans
22 oktober 2021

Heerlijk verse sushi, de crispy rolls waren verrukkelijk.

Josefiene
22 oktober 2021

Heel lekker, vers, goed verpakt en keurig op tijd bezorgd

Wytse
22 oktober 2021

Heerlijk, eenvoudig bestelproces, vriendelijk, meedenkend, mooie eerste ervaring.

Van Lit
21 oktober 2021
oskar
20 oktober 2021

heel erg lekker! goede communicatie!

van Noord
20 oktober 2021

Super vers en erg lekker. Wij hadden 2 poke bowls en sushi. Alles even vers met goede producten. Heerlijk gegeten en meer dan genoeg. En niet te vergeten aardig personeel. Wij komen vaker

Diane W
20 oktober 2021
Marjanne
18 oktober 2021

Op de aangegeven tijd kunnen ophalen, stond klaar. De rijst is lekker zacht, het was allemaal erg lekker!

Aarts
18 oktober 2021

Heerlijke sushi, aanwinst voor Geldermalsen👍

Janei van Gelderen
18 oktober 2021
Arek
17 oktober 2021
M&M
16 oktober 2021

Kakelvers en heerlijk genieten🌸

Frank
16 oktober 2021

Prima verse sushi. De warme producten nog warm en keurig verpakt. Netjes op tijd (zelfs eerder) bezorgd door een vriendelijke bezorgster. Kortom: super!

Frank
16 oktober 2021

Heerlijke sushi hebben ze daar Echt een aanrader

Yvonne Nellestijn
16 oktober 2021

Heerlijke sushi heb er van genoten heel veel succes voor de toekomst

Koen
16 oktober 2021

Super goede suhsi! Heerlijk gegeten

KB
15 oktober 2021

Oei wat was het weer heerlijk!! Super verse sushi (crispy box en maki box) knapperige Vietnamese loempia’s met heerlijk sausje en gyozas om je vingers bij af te likken hmmm!! Super aanrader!

Jessica
15 oktober 2021

Lekker vers, op tijd en de dingen die warm moest zijn waren dit ook echt!

Smits
14 oktober 2021

Zeer smakelijk gegeten

Tanja Spithoven
13 oktober 2021

Zo vers en zooo lekker. Sushi Mori is echt een aanwinst voor Geldermalsen!

Henkus
13 oktober 2021

Heerlijke sushi en bovendien mooi om te zien ! Verse ingrediënten. Een aanwinst voor culinair Geldermalsen.

Elisa
12 oktober 2021

Lekker vers, ziet er verzorgd uit

Leon
11 oktober 2021

Vriendelijk geholpen. Netjes op tijd. Goede kwaliteit. TOP

Marit Nikkels
11 oktober 2021
Bra
10 oktober 2021

Heerlijke verse sushi

Ina Roelofse
10 oktober 2021

Top sushi

Mandy
9 oktober 2021

Bestellen gaat makkelijk, vriendelijke ontvangst. De sushi was erg lekker en goed verpakt. De Yakitori was wat lauw richting koud maar wel goed eetbaar. Nu heb ik rond 6 uur besteld en om 8 uur kon ik het pas ophalen. Begrijpelijk zodra je bij Sushi Mori binnen staat en de hoeveelheid werk ziet maar het had voor mij bijna een reden geweest om mijn bestelling af te breken. Gelukkig had ik gewoon heel veel zin in sushi! ;)

Gert van der Most
9 oktober 2021

Prima kwaliteit, goed verzorgd. Jammer dat er zoveel plastic aan te pas komt.

Christa Boudewijn
9 oktober 2021